Mostbet rəsmi saytı hansıdı

Разговоры обо всем, или о том, что не относится к оздоровлению и голоданию
Ответить
AntonioL00

Mostbet rəsmi saytı hansıdı

#1 Сообщение AntonioL00 »

Salam dostlar. Mən mostbet oficial saytını axtarıram. Çox sayt var, biri "mostbet com", biri "mostbet-uz", biri də "mostbet-kz". Hansı rəsmi bilmirəm. Qorxuram saxta sayta pul yatırım. Dostum dedi ki, mən səhv sayta getmişəm, pulumu itirmişəm. Mən də qorxuram. Kimsə dəqiq rəsmi ünvanı yaza bilər? Həm də soruşum ki, rəsmi olmayan saytlarda nə fərq var? Təşəkkürlər. Cavab gözləyirəm.
Dovelils

Re: Mostbet rəsmi saytı hansıdı

#2 Сообщение Dovelils »

Ay dostum, çox doğru düşünürsən. Saxta saytlar var, onlardan qorunmaq lazımdı. Rəsmi ünvan mostbet com-dur. Amma provayderlər blokladığı üçün sənə o ünvan açılmaya bilər. Ona görə mostbet ölkə güzgülərindən istifadə edir. Məsələn mostbet-uz, mostbet-kz bunlar da rəsmi güzgülərdi. Yəni eyni şirkətə məxsusdurlar.

Fərqli domenlər sadəcə müxtəlif ölkələr üçündür. Səni aldatmaq istəyən saytlar adətən .xyz, .top və ya qəribə domenlərlə olur. Həmçinin dizaynı keyfiyyətsiz olur. Ən dəqiq və təhlükəsiz ünvan budur: mostbet oficial Oraya keç, əmin ol. Həmişə ünvan çubuğunda asma kilid işarəsinə bax. Heç vaxt yad adamlardan link qəbul etmə. Rəsmi saytda dəstək chatı var, saxtada yoxdur. Yaxşı seçim edirsən. Uğurlar mərclərdə.
Ответить